АЧЫК ЛАБОРАТОРИЯЛЫК САБАК

  • 29.03.2022
  • 0

М.Рыскулбеков атындагы КЭУнун Экономика жана сервис колледжинин  «Коомдук тамактануу азыктарынын технологиясы» багытында билим алып жаткан СО-1-20 тайпасынын студенттерине «Кыргыздын улуттук тамак-ашы» сабагы боюнча ачык лабораториялык сабак өтүлдү. Сабакты «Технология жана соода» ОУКсынын окутуучулары Абдыкадырова Н.А жана Ормушева Ж.М өттү.

АЧЫК ЛАБОРАТОРИЯЛЫК САБАК

Лабораториялык сабактын жүрүшүндө студенттер үч тайпага бөлүнүп, кургак кесме, каттама, куурдак, гөөкөр боорсок, актаган чай жана демдеме жасашты.

 

 

 

Бөлүшүү

Комментарийлер